Clarion Hotell Etage Västerås

12345 (16 snittbetyg: 4,00 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Clarion Hotel Etage i Västerås är en del av hotellkedjan Clarions mer exklusiva hotell. Tanken med Clarion Collection är att hotellnatten ska ge mer än bara en god natts sömn. Beläget i centrala Västerås, bara några hundra meter från järnvägsstationen och Mälarens strand, är Clarion Collection Hotel Etage ett bra val för den som vill bo nära Västerås stora utbud av shopping, nöjen och sevärdheter, och samtidigt ha nära till kommunikationer.

Hotel Etage fokuserar på att göra hotellvistelsen så enkel som möjligt. Denna tanke går igenom hela hotellet, från att lobbyn är välkomnande och hemtrevlig till det faktum att man bjuder på eftermiddagsfika och kvällsbuffé. Samtidigt har man som hotellgäst på Hotel Etage i Västerås en stor valmöjlighet när det handlar om vilket sorts hotellrum man vill bo i.

Fem rumstyper att välja mellan

På Clarion Collection Hotel Etage kan man välja mellan fem olika rumstyper. Enkelrummen och dubbelrummen är relativt små men innehåller allt man behöver för en bekväm hotellvistelse. TV med kabelkanaler samt trådlöst internet är standard. Familjerummen är lite rymligare och har plats för upp till fyra personer. Superiorrummen och sviterna erbjuder ännu mer yta, större och mer välutrustade badrum samt en hel del extra service, i form av badrockar, egen kaffemaskin på rummet, med mera. Totalt har Clarion Collection Hotel Etage 93 rum.

Kostnadsfria mål och tillgång till relaxavdelning

På alla Clarion Collection-hotell ingår frukostbuffé i priset för hotellrummet. Dessutom bjuds man på fika på eftermiddagen. Att komma tillbaka till hotellet efter en händelserik dag på Västerås gator, oavsett man har besökt sevärdheter eller spenderat dagen på stadens shoppingstråk, och mötas av ett uppdukat fikabord är något speciellt. På kvällen mellan 18–21 serveras sedan en enklare kvällsbuffé i restaurangen. Vill man skämma bort sig själv lite extra under vistelsen på hotellet kan man utnyttja hotellets relaxavdelning och bastu.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.