Elite Stadshotellet Västerås

12345 (20 snittbetyg: 3,45 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Stadshotellet i Västerås är lite av en institution i staden. Hotellet invigdes redan 1907 och har sedan dess varit en given plats för festligheter av olika slag. Det är nog inte många västeråsare som inte har varit på ett bröllop, en diplomering eller någon annan större tillställning på Stadshotellet. I dag är det hotellkedjan Elite som driver hotellet. Alla hotell i kedjan håller en mycket hög standard. På Elite Stadshotellet Västerås sover man gott, njuter av god mat och slappnar av i hotellets relaxavdelning.

Elite Stadshotellet ligger mitt i centrala Västerås. Från hotellet är det nära till såväl shopping som nöjen och sevärdheter. Faktum är att hotellet i sig är en sevärdhet, där det ligger inhyst i en mycket vacker byggnad i jugendstil. Till Västerås järnvägsstation är det inte mer än 500 meter.

Många olika rum att välja på Elite

De flesta hotell i Elite-kedjan har fyra rumstyper, så också Elite Stadshotellet Västerås. Vill man bo relativt enkelt, men samtidigt ha tillgång till en mindre arbetsplats, är hotellets standardrum klart prisvärda. Här sover man gott i en bekväm säng och får tillgång till en stor och innehållsrik frukostbuffé på morgonen. Kabel-TV och kostnadsfri uppkoppling till Internet är givetvis standard i såväl standardrum som de andra typerna av hotellrum på Elite Stadshotellet. I hotellets superiorrum bjuds man på mer lyx i form av större sängar och mer yta. Vill man ha ännu mer komfort, lyx och service kan man välja att övernatta i hotellets deluxerum eller sviter.

En lite speciell sak med Elite Stadshotellet är att varje hotellgäst får välja kudde från en kuddmeny. Oavsett man vill ha en tunn och hård kudde eller en mycket mjuk och hög kudde kan man enkelt hitta en favorit i utbudet.

Konferens på Elite Stadshotellet

Elite Stadshotellet Västerås är som gjort för konferenser. Här finns tio lokaler i alla storlekar för såväl det mindre mötet som den större konferensen. Många av de större företagen i Västerås förlägger ofta styrelsemöten i någon av de mer exklusiva möteslokalerna. Givetvis kan man räkna med en utmärkt konferensservice när man bokar in en konferens på detta hotell. Arbetsdagen avslutas med fördel med en god middag i hotellets restaurang och pub.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.