First Hotel Plaza Västerås

12345 (24 snittbetyg: 3,46 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Det är svårt att missa First Hotel Plaza i Västerås. Hotellet ligger nämligen i Västerås högsta byggnad, Skrapan. Utsikten från de översta våningarna, där hotellets spa, restaurang och bar ligger, är fantastisk.

First Hotel Plaza är inte bara Västerås högsta hotell, det är även det största, med totalt över 200 hotellrum. Hotellet ligger centralt i Västerås, med järnvägsstationen bara 3–4 minuter bort. På First Hotel Plaza bor man nära såväl sevärdheter som nöjen.

Rymliga rum och sviter på First Plaza

Alla rum på First Hotel Plaza håller högsta standard. Något som utmärker hotellet är att alla rum, även de lite enklare standardrummen, är mycket rymliga. Standardrummen, som ligger på våningarna två till sex, finns som enkelrum och dubbelrum. I dubbelrummen sover två personer gott i en 160 cm bred säng.

Hotellets superiorrum är belägna på våningarna sju till tio. Här kan man välja mellan enkelrum eller dubbelrum. I de flesta superiorrum finns en mindre soffgrupp och utökad service i form av exempelvis vattenkokare för tillagning av kaffe/té. En del superiorrum är så stora som 30 kvadrat, det vill säga samma storlek gäller för sviter på många andra hotell. Deluxerummen kan sägas vara lite mer exklusiva superiorrum. Här finns förutom en enklare soffgrupp även en matgrupp. Ett deluxerum är perfekt för en barnfamilj, eller någon som reser i affärer som vill ha möjlighet att arbeta ostört i en trivsam miljö. Givetvis erbjuder First Hotel Plaza även boende i sviter, för den som vill göra hotellvistelsen i Västerås extra minnesvärd.

Mat och dryck av hög klass

Restaurangen, som ligger på våning 23 i Skrapan, erbjuder en slående utsikt över Mälaren och Västerås innerstad. Här serveras såväl svensk husmanskost som rätter inspirerade av kök från hela världen. Restaurangen är faktiskt flerfaldigt prisbelönad. På våningen ovanför ligger Sky Bar, en oas för både hotellgästerna och västeråsarna själva. Med den slående utsikten är det lätt att slappna av i Sky Bar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.