Fyrstjärniga hotell i Västerås

Västerås är en väldigt mysig stad med sina broar, parker och torg.

Här finns många sevärdheter, att cykla är ett bra alternativ när man ska ta sig mellan sevärdheterna. Man får då en bättre, friare upplevelse av staden och det är dessutom ett bra miljöval. Här listar vi de fyrstjärniga hotellen som finns i Västerås.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Elite Stadshotellet

Detta hotell ligger mitt i Västerås centrum. Här har man nära till Stora torget, Botaniska trädgården och Domkyrkan.

Hotell Elite Stadshotellet är ett riktigt fint hotell med spa, bastu och bubbelpool. Företagsresenärer har tillgång till företagscenter och mötesrum. Rummen är moderna och bekväma. Här finns alla moderniteter en 2000 tals resenär behöver, vare sig man reser i nöjen eller i affärer.


Clarion Collection Hotel Etage

Även detta hotell ligger väldigt centralt nära till Aros Congress Center, Rådhuset och Stora torget.

Hotellet arbetar ständigt mot en bättre miljö och är miljöklassat. Här finns en bra restaurang som lagar goda och smakrika rätter. Gästerna serveras också en stor frukostbuffé varje morgon med varierad kost för allas smak. Rummen är trevliga, varma och komfortabla. Alla rum har tv, internet, radio och hårfön.


First Hotel Plaza

På First Hotel Plaza kan man äta gott på hotellets restaurang eller ta sig något uppfriskande att dricka i baren.

Detta hotell passar väldigt bra för affärsresande då läget är bra, man har nära till allt och här finns både mötesrum och businesscenter att tillgå. Turister och andra stadsbesökande trivs också bra på detta högklassiga hotell. Rummen är ljusa med gott om utrymme. Här finns toalettsaker, hårfön, tv, internet och arbetsplats på samtliga rum.


Best Western Hotel Esplanade

Hotell Esplanade är ett trevligt hotell nära till Västerås flygplats och Stora Torget. Rummen är hemtrevliga i ljusa träslag och varma färger.

Alla rum har internet, hårfön, platt-tv, skrivbord och telefon. Det finns också comfortvärme i badrummen. I priset ingår en stor, god och nyttig frukost. Är man trött och vill koppla av en stund så finns det en relaxavdelning på bottenblan, där finns bland annat en ångbastu och en vanlig bastu.


Scandic Hotel Västerås

Rummen på hotell Scandic Västerås är hemtrevliga och familjevänliga. Scandics hotell är alltid anpassade för alla sorters gäster vare sig man är liten, gammal, funktionshindrad eller har allergier.

Här hjälper man alla sina gäster så att de ska trivas och må bra. Hotell Västerås har bastu, hälsoklubb och pool. Här finns också restaurang och bar vilket är bra om man till exempel behöver äta snabbt mellan möten. Hotellet har kostnadsfritt internet och frukost.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.