Best Western Hotell Esplanade

12345 (6 snittbetyg: 3,00 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Best Western Hotel Esplanade är ett trevligt hotell beläget i de centrala delarna av Västerås, i direkt anslutning till Västerås shoppingstråk och stora nöjesutbud. Det är bara några hundra meter till Västerås domkyrka och en promenad på cirka tio minuter till Västerås järnvägsstation. Hotellet ligger även bra till om man är i Västerås för att besöka kongresscentret Aros Congress Center eller har biljetter till ett evenemang på Västerås Konserthus.

Ljusa och rymliga rum i flera storlekar

På Best Western Hotel Esplanade har man valt att inreda alla rum i ljusa färger. Det ger automatiskt en känsla av rymd. Att alla rum har stora fönster bidrar till den ljusa och fräscha känslan i rummen. Alla de 75 hotellrummen har nyrenoverade badrum med kaklade golv och väggar. Givetvis är platt-TV med kabelkanaler och trådlöst internet standard.

Om man reser ensam och bara vill ha en bekväm hotellsäng för natten kan man välja ett enkelrum. Dessa rum är utrustade med ett mindre skrivbord för arbete. Dubbelrummen är lika stora till ytan som enkelrummen och är utrustade med en dubbelsäng. Hotellets så kallade businessrum är betydligt större till ytan. Med ett stort skrivbord och trådlös internetuppkoppling finns alla möjligheter till effektivt arbete. Superiorrummen består av ett mindre vardagsrum och ett stort sovrum. Några av superiorrummen har också egen balkong. Vill man ha en ännu mer exklusiv hotellvistelse kan man boka en av hotellets juniorsviter.

Prisvärda och exklusiva hotellpaket

Best Western Hotel Esplanade erbjuder ett antal prisvärda paket, där man får lite mer än bara en hotellnatt. Under helgerna kan man välja att boka Deluxe-paketet eller Lyxpaketet. I Deluxe-paketet ingår övernattning i ett lite mer exklusivt superiorrum, en flaska mousserande vin och en frukt- och chokladkorg. Lyxpaketet är en budgetvariant av Deluxe-paketet. Här bor man komfortabelt i ett rymligt dubbelrum där en flaska mousserande vin står framställd när man anländer.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.