Klipper Hotell Västerås

12345 (9 snittbetyg: 3,67 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Det trestjärniga hotellet Klipper Hotel ligger vackert precis vid Svartån på Kungsgatan, mitt emellan Västerås Slott och Västerås domkyrka. Hotellet är inhyst i en vacker byggnad som bland annat har en trevlig uteterrass som är öppen på våren och sommaren. Även om hotellet ligger centralt i Västerås behöver man inte oroa sig för att störas av trafik. Hotellet ligger nämligen på en lugn gågata.

Stilrena och bekväma hotellrum

Klipper Hotel erbjuder fem olika typer av hotellrum. Alla rum är nyrenoverade, liksom fastigheten i övrigt, och stilrent inredda i vitt och svart. Rummen är ljusa och fräscha. Badrummen har en mycket god standard. Alla rum är utrustade med platt-TV med kabelkanaler och trådlöst internet. Väljer man att stanna på hotellet lite längre än några dagar kan man få tillgång till ett fullutrustat kök. En speciell sak med Klipper Hotel är att alla rum är utrustade med Hästens sängar för att man som hotellgäst ska få den allra bästa avkopplingen.

Om man vill resa så billigt som möjligt väljer man hotellets så kallade budgetrum. Då ingår inte frukost och man sköter bäddningen själv. Reser man ensam passar hotellets ekonomirum alldeles utmärkt. Om man behöver arbeta under hotellvistelsen kan man i stället välja något av hotellets businessrum. Dessa rum är utrustade med en bärbar dator som man får använda helt utan kostnad. För par finns två alternativ. Man kan välja mellan ett dubbelrum av standardmodell eller ett superiorrum för två.

Nära till restauranger, nöjen och kultur

Klipper Hotel ligger nära många bättre restauranger, barer och nattklubbar. Inom en radie på 200 meter ligger inte mindre än ett tjugotal nöjesställen. Faktiskt är det så det ligger en nattklubb, Blue Moon Bar, vägg i vägg med hotellet. Man har fritt inträde till nattklubben om man bor på Klipper Hotel.

Besöker man Västerås för att besöka stadens konstmuseum, se Erik XIV:s grav i domkyrkan eller utforska slottet är Klipper Hotel ett bra val. Dessa sevärdheter ligger nämligen bara ett stenkast från hotellet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.