Quality Hotell Västerås

12345 (14 snittbetyg: 3,43 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Quality Hotel Västerås ligger i stadsdelen Vallby cirka 2,5 kilometer nordväst om Västerås centrala delar. Hotellet är populärt både bland ensamresande och barnfamiljer som behöver göra ett stopp för natten under en längre bilresa och företag som vill anordna en trevlig och effektiv konferens. Många som besöker hotellet gör det också för att spela golf på Västerås golfklubb, en golfbana som ligger bara några hundra meter från hotellet.

Trevliga rum med klassisk inredning

När de flesta hotell i dag inreds i modern skandinavisk stil har man på Quality Hotel Västerås valt att behålla den lite mer klassiska hotellinredningen, med möbler i mörkare trä och inredning i varma färger. Som hotellgäst på Quality Hotel bor man ombonat i hemtrevliga rum. Hotellets gemensamma ytor, inklusive lobbyn, receptionen och restaurangen, är inredda i ljusa och fräscha färger, med mer moderna möbler.
Quality Hotel Västerås erbjuder rum i alla storlekar. Totalt har hotellet 89 rum. De flesta är enkelrum eller dubbelrum, men den som vill ha en mer exklusiv hotellvistelse kan även välja ett superiorrum. Givetvis är kabel-TV och trådlös internetuppkoppling standard i alla rum. Som hotellgäst har man full tillgång till hotellets alla faciliteter, såsom lekrum för barnen och en relaxavdelning med bastu.

Golfpaket och konferenspaket på Quality

På Quality Hotel bor man bara ett stenkast från anrika Västerås golfbana. Denna medelsvåra parkbana med 18 hål bjuder på en härlig golfupplevelse. Hotellet kan sätta samman ett paket med greenfee, logi och frukost för den som är intresserad av att spela banan.

Många företag som väljer Västerås för en konferens eller en större kund- och leverantörsträff bokar in sig på Quality Hotel Västerås. Det är nämligen få andra hotell i Västerås med omnejd som har så bra konferensfaciliteter. Hotellet har lokaler i alla storlekar. Den största lokalen rymmer en bra bit över 100 personer. Med en utmärkt konferensservice har man alla möjligheter att arrangera en lyckad konferens.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.