Scandic Hotell Västerås

12345 (11 snittbetyg: 4,00 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Scandic Västerås ligger ungefär en kilometer öster om Västerås stadskärna. Hotellet är anpassat för de som reser till Västerås med bil, eller som stannar till i Västerås under en längre bilresa. Samtidigt är det lätt att ta sig in till centrala Västerås, antingen med bil eller till fots.

Precis som andra hotell i Scandic-kedjan erbjuder Scandic Västerås en okomplicerad hotellvistelse. Scandics affärsidé är att det ska vara enkelt att bo på hotell och den känslan får man verkligen när man kliver in i hotellets lobby. Med ett trevligt bemötande, relativt billiga hotellrum och en i princip heltäckande service, är Scandic Västerås ett bra alternativ för alla typer av hotellgäster.

Standardrum eller suite på Scandic?

När man bokar rum på Scandic Västerås har man två rumsalternativ. Man kan välja mellan standardrum och suite. Oavsett vilket man väljer får man givetvis gratis frukost på morgonen och möjlighet att använda trådlös uppkoppling till internet. TV med kabelkanaler är naturligtvis standard.

Standardrummen på Scandic Västerås är relativt rymliga och luftiga. Rummen är inredda i klassisk skandinavisk stil med neutrala färger. Upp till tre personer kan bo tillsammans i ett standardrum. Suite-rummen är större än standardrummen. Här finns också ett mindre vardagsrum med en bekväm soffa samt en större arbetsplats där man kan koppla in sin dator. I ett suite-rum kan två vuxna och tre barn bo tillsammans. Vuxna gäster har tillgång till badrock. Reser man med barn har man givetvis tillgång till Scandics speciella service för barn, med lekrum, barnmenyer i restaurangen och mycket mer.

Gym och relaxavdelning

Som hotellgäst på Scandic Västerås har man fri tillgång till hotellets gym och relaxavdelning. Relaxavdelningen är relativt stor. Här finns en rymlig pool för den som vill simma några vändor innan middagen samt dambastu och herrbastu. I hotellets gym kan man ta en joggingtur på löpbandet, sätta sig på träningscykeln eller träna med hantlar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.