Trestjärniga hotell i Västerås

Västerås har mycket historia att erbjuda sina besökare, Domkyrkan är från runt år 1100.

Dessutom finns det en massa fina gamla hus runt Svartån som bevarats för allmänheten att njuta av. Sen finns också Västerås Slott som restes under 1200-talet. Förutom det har staden även en vacker botanisk trädgård. Ja här finns mycket fint och historiskt att både se och lära sig om. Förhoppningsvis så hittar ni något fint hotell som också hjälper till att förgylla er vistelse i staden. Här nedan ser ni stadens trestjärniga alternativ.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Quality Hotel Västerås

Detta är ett jättebra hotell att bo på om man är i Västerås på Golfresa. Här bor man jättenära Västerås Golfklubb, Rocklunda och Arosvallen.

Reser man i affärer så finns det mindre konferensrum med bild och ljudanläggning. Hotellet har en fittnessavdelning och bastu. Här finns också bar och restaurang så man behöver inte ta sig någonstans om man inte känner för det. Wifi finns fritt för alla hotellets gäster.


Hotel Ibis Västerås

Hotell Ibis är ett enkelt och billigt alternativ när man reser till Västerås. Det ligger nära Rocklunda, Arosvallen och ABB Arena Nord.

Rummen är sparsamt inredda med ljusa träslag och lite färgrika detaljer. Tv och internet finns på alla rum, men vill man nyttja internetet så tillkommer en avgift. Här finns också företagscenter för de som reser i arbetet. Restaurang och bar finns också i hotellet.


Hotel Hem till Gården

Hotell Hem till Gården är som direkt tagen ur Astrid Lindgrens böcker. Denna förtjusande gård med röda stugor och gula dörrar i grönskande miljö är underbar.

Rummen är lantliga och passar perfekt med gårdens yttre. Här finns även mindre konferens och mötesrum. Alla rum har tv och internet. Det finns även kök i rummen så man kan laga sin egen mat och frukost om man vill det. Bra att veta är att parkering inte kostar något och receptionen har öppet alla dygnets timmar.


Best Western Hotel Ta Inn

Hotell Ta Inn ligger ca 800 meter från centralstationen och Västerås City. Rummen är fräscha med gott om plats.

Alla rum har tv, dusch, internet, arbetsplats, läshörna och dessutom finns det allergivänliga rum om man behöver det. I bokningspriset ingår det frukost och även fika så som kaffe/the och kakor. Det finns restaurang på hotellet så man behöver inte ta sig ner till city när man ska äta.


Klipper Hotel

Hotell Klipper ligger mitt i Västerås centrum i en gammal sekelskifts byggnad. Hotellet är mysigt och hemtrevligt.

Rummen är inredda med värme och omtanke. Tv, arbetsplats, internet, klockradio, hårfön och telefon finns på samtliga rum. Hotellet erbjuder alla sina gäster en säker parkering. Dessutom finns det en nattklubb och en hälsoklubb som man har tillgång till.


Hotel Tunby Gård

Här är ett till av de lite mer speciella övernattningsmöjligheterna i Västerås. Charmiga hotell Tunby gård med sina röda små stugor och fina trädgård är ett riktigt smultronställe.

Rummen är fina och ljusa, passar fint ihop med gårdens utsida. Rummen har lcd-tv, cd-spelare, wifi, kaffe/te bryggare och köksavdelning. Här har man nära till golfbanan, Rocklunda och Aros Congress Center.


Hotel Västerås

Hotell Västerås är ett mycket prisvärt och centralt hotell. Standarden är bra på detta trestjärniga hotell.

Bra att veta är att helgpriser avser inte städning. Alla Rum har internet men då till en kostnad. Rummen är ljusa, rymliga och trevliga. Man sover bekvämt i hotellets sängar och varje morgon får man en god kostnadsfri frukost.


Hotel Arkad

Familjära hotell Arkad ligger centralt och bra i Västerås, när man bor här så har man bara ett par kvarter att gå så hamnar man på stadens mest händelserika gator med shopping

caféer och restauranger. Hotell Arkad har en skön och avkopplande relaxavdelning som alla deras boende gäster får använda när de vill. Här finns även ett mindre bibliotek, ett biljardrum och en enklare lobbybar där det serveras goda drycker och lättare rätter.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.